GuatemaladDocumentsdPublicacionsd ActivitatsdBrigadesdProjectesdImmigració dEnllaçosd Qui som dContacta

 

 

 

 

 

 

Fora Unión Fenosa de Guatemala

Davant els assassinats d'activistes contra Unión Fenosa a Guatemala, proposem que envieu la carta adjunta als responsables de l'empresa, els seus accionistes principals (Gas Natural, La Caixa, Repsol) i els Governs espanyol i català. Copieu el text de la carta, que ha rebut el suport de més de 180 organitzacions i envia-la a les adreces que trobaràs amb el text de la carta.

Difon al màxim aquesta acció i participa enviant la carta als responsables !

Març de 2010

Clica aquí, on trobaràs la carta i les adreces on enviar-la
Llista d'adhesions actualitzada a 18/03/2010

_________________________________

Respostes rebudes a la carta oberta enviada el desembre de 2009 per diverses entitats davant les violacions dels Drets humans i els atacs i intimidacions a les persones que participen en les lluites social:

11 de febrer: Resposta de la Generalitat de Catalunya

29 de gener: Resposta de Gas Natural

Consulta

Carta oberta a l’atenció de:
José Luís Rodríguez Zapatero, President del Govern espanyol; José Montilla, President del Govern de la Generalitat de Catalunya; organismes governamentals de Comerç i els Directius d’Unión Fenosa, Gas Natural, La Caixa i Repsol YPF.


Les violacions dels Drets humans i els atacs i intimidacions a les persones que participen en les lluites socials és una constant a Guatemala que es produeix davant la passivitat, i amb la complicitat, en molts casos, de les forces de l’Estat... Desembre de 2009

Llegiu la carta sencera i llista d'entitats signants en català i en castellà.

Pots enviar la carta de denúncia al president, Álvaro Colom [email protected], amb còpia al Frente Nacional de Lucha

_______________________________________

El mes de juliol de 2009 denunciàvem l'actuació d'Unión Fenosa a Guatemala

Les entitats signants ens feiem ressó de les demandes de la societat civil guatemalenca que denunciava que durant més de 10 anys, Unión Fenosa ha comès seriosos abusos de poder i violacions dels drets humans i civils de la població guatemalenca, raó per la que es demana que surti del país i es nacionalitzin els serveis públics.

Carta lliurada a Gas Natural el mes de juliol (català- castellà).

Nota de premsa del mes de juliol(català - castellà).

Campanya "Contra la impunitat. Per la Justicia Universal"


No ha estat en el nostre nom. Ha estat en contra dels drets de les víctimes.
Comunicat de la Plataforma "Contra la impunitat. Per la Justícia Universal", a la qual hi estem adherits.

"La tarde del siete de octubre de 2009 pasará a la historia por el fraude a la justicia que va a suponer la bochornosa reforma del artículo 23.4 de la Ley Orgánica del Poder Judicial. Esta reforma supone la restricción del principio de Jurisdicción Universal hasta hacerlo casi inaplicable y suma a España a las tendencias más restrictivas en la aplicación de tan eficaz instrumento para combatir la impunidad. Con este principio se persigue a los responsables de los crímenes más graves y odiosos, como el genocidio o los crímenes contra la humanidad, que se hayan cometido fuera de España y con independencia de la nacionalidad de las víctimas y autores. "

Adhesió al Manifest en suport a la jurisdicció universal. Llegeix el text sencer

Article relacionat:
Diputados Delincuentes